Klantendienst
bel-ons-icon Dorsoo International

Bel ons met uw vragen+31 40 282 72 46

mail-ons-icon Contacteer ons
advieswinkels-icon Onze advieswinkel

Eindhoven+31 40 282 72 46

Blog

Het belang van slaap bij griep

Slapen als we ziek zijn, is heel belangrijk. Het helpt ons om sneller te herstellen of om op zijn minst niet zieker te worden. Lees er alles over in ons artikel.

Lees meer

Wat zegt je slaaphouding over je relatie?

Wist je dat de manier waarop we met onze partner in bed liggen, veel over onze relatie zegt? Lees er meer over in dit artikel.

Lees meer

Wat betekenen onze dromen?

Wat betekenen onze dromen? In dit artikel geven we een overzicht van de vaakst voorkomende dromen en hun vermoedelijke betekenis. Vermoedelijk, want dromen en hun diepste betekenis zullen wellicht altijd deels een mysterie blijven.

Lees meer

Geboden voor mensen met rugpijn

Onderzoekers van de Vrije Universiteit Brussel gespecialiseerd in rugpijn hebben richtlijnen opgesteld voor mensen met lage rugklachten. [...]

Lees meer

Jetlag: hoe verminder je de symptomen?

Een jetlag is een stoornis ontstaan door ‘snel reizen’ in korte tijd. De biologische klok raakt [...]

Lees meer

De risico’s van vermoeid rijden

Dagelijks gebeuren er auto-ongelukken die mee veroorzaakt worden door de vermoeidheid en de verminderde alertheid van de bestuurder. Lees hier over de risico's van vermoeid rijden en hoe je dit kan voorkomen.

Lees meer

Core stability training, een rugvriendelijke sport

Meer dan 90% van de volwassenen heeft ooit te maken met acute of chronische rugklachten. Belangrijke factoren om dit te vermijden, zijn een goede conditie, geen overgewicht en sterke rugspieren. Voor dit laatste kan je core stability training doen. Ontdek er meer over in ons artikel.

Lees meer

Altijd moe? Deze feiten verstoren de nachtrust.

We kruipen op tijd in ons bed en hebben de hele nacht goed doorgeslapen, maar toch voelen we ons ‘s morgens niet goed uitgerust. Hoe komt dit?

Lees meer

Help, ik zie er altijd ongelooflijk moe uit!

Een vermoeid uiterlijk is vaak het resultaat van slaaptekort, een te korte of slechte nachtrust, een superactieve week of een periode van algemene vermoeidheid, lagere immuniteit of ziekte. Met deze tips kan je een vermoeid uiterlijk onmiddellijk aanpakken.

Lees meer

Wanneer moet je naar de dokter met een lumbago?

Lage rugpijn en lumbago zijn de meest voorkomende rugklachten. Maar de symptomen en de ernst van de pijn verschilt van patiënt tot patiënt. Zo kan lumbago bij de ene persoon draaglijk zijn en bij de andere persoon als zeer pijnlijk ervaren worden.

Lees meer
X
- Enter Your Location -
- or -